Evenimente business

Organizam evenimente si team-building-uri

Ireprosabil

Dincolo de serviciile de calatorie, Best Travel Solutions a reusit sa se impuna in industria evenimentelor prin organizarea cu succes a mai multor evenimente nationale si internationale, precum si programe de incentivari individuale si de grup. 

TEAM-BUILDING

Am organizat cu succes team-building-uri cu tematici dintre cele mai diverse. Totul, la cererea expresa a clientilor nostri. Datorita retelei noastre de parteneri, construite in 15 ani de activitate, am reusit sa cream pachete complete la preturi avantajoase.

CONGRESE, CONFERINTE & TARGURI

Congresele, conferintele reprezinta o componenta importanta in activitatea agentiei si beneficiaza de suportul logistic necesar derularii etapelor de lansare, organizare, desfasurare si monitorizare a actiunilor. Alegerea si rezervarea locatiei, negocierea tarifelor si sincronizarea sutelor de detalii pentru a avea un eveniment perfect sunt responabilitatea noastra, in acest fel clientul nostru are linistea si timpul necesar sa se ocupe de invitati si de prezentari pentru a se asigura de succeul evenimentului .

100% CONFIDENTIALITATE

Asiguram confidentialitate 100% clientilor nostri. Ofertele sunt personalizate si raman, asa cum precizam si in contract, o informatie pastrata in discretie totala.

Activitati asigurate

Consultanta si asistenta

Consultanta si asistenta inclusa, incepand din momentul stabilirii primelor detalii ale evenimentului si pana la finalizarea acestuia (inclusiv transmitere rapoart final eveniment)

Alegerea locatiei

Este ca un fel de shopping prin magazine, doar ca la scara mai mare. In loc sa alergi intr-un mall sa cauti haina potrivita, alergi intre zeci de locatii incercand sa o alegi pe cea mai adecvata, numai ca de multe ori, din cauza timpului pierdut, ajungi sa alegi o locatie bazandu-te pe pozele de pe net si cand ajungi la fata locului constati ca pozele arata bine dar realitatea lasa de dorit. Avand o exeperienta indelungata in organizarea de evenimente si cunoscand foarte bine locatiile de desfasurare va asiguram alegerea locatiei perfecte pentru evenimentul dvs.

Rezervari

Rezervarea spatiilor de cazare si a spatiilor de desfasurare ale evenimentului

Negocieri

Negocierea celui mai bun tarif – bazat pe excelentele relatii cu furnizorii de servicii vom negocia cele mai bune tarife si conditii de modificare/anulare in favoarea clientului.

Catering & Restaurante

Selectarea meniurilor adecvate si a pachetelor de bauturi – un lucru foarte important pentru succesul evenimentului este un meniu care sa satisfaca toate gusturile si un pachet de bauturi bine ales . Reusita evenimentului este direct proportionala cu satisfactia clientului in ceea ce priveste calitatea si diversitatea preparatelor si a bauturilor servite.

Decoratiuni

Set-up, decorare, aranjamente florale, tortul surpriza pentru ziua unuia dintre invitati sau a unui coleg, carduri de masa si alte sute de mici detalii care insa influenteaza enorm succesul evenimentului – ne ocupam de toate detaliile si asiguram sincornizarea lor perfecta astfel incat totul sa fie pregatit la momentul potrivit.

Servicii de transport

transferuri, rent a car, servicii protocol.

Transmitere invitatii

ne ocupam de transmiterea invitatiilor catre clienti, contactarea acestora si centralizarea numarului de participanti

Inregistrare participanti

inregistrarea participantilor este o etapa importanta in derularea unui eveniment. Poti sa incepi evenimentul cu stangul daca oaspetii tai stau nervosi minute in sir la coada si asteapta sa fie inregistrati chiar daca evenimentul tau a inceput deja , sau poti incepe cu dreptul daca apelezi la serviciile noastre si iti asiguram o inregistrarea rapida si profesionala a participantilor, colectarea cartilor de vizita ale acestora si distribuirea de materiale profesionale. Te asiguram ca toti invitatii vor intra la timp si cu zambetul pe fata in sala, pregatiti pentru inceperea evenimentului.

Servicii hosting

primirea participatilor, conducerea acestora catre locurile rezervate , oferirea de informatii referitoare la eveniment sunt elemente care asigura buna dispozitie a invitatilor tai.

Materiale promotionale

fie ca-ti doresti mape, pix-uri si prezentari sau cadouri pentru invitati , te putem ajuta sa le ai in timp la eveniment , personalizate asa cum iti doresti.

Servicii VIP

upgrade-uri gratuite la cazare si la serviciile de transfer

Testimoniale


 • Am organizat evenimente cu echipa Best Travel Solutions si ii apreciem foarte mult pentru: - promptitudine in raspuns - orientare catre nevoile specifice ale clientului la fata locului - disponibilitate continua pe toata durata evenimentului - disponibilitate sa ajute chiar si la lucrurile care nu tin neaparat de ei (materiale, etc.) Colaborarea cu ei se transforma intr-o munca de echipa si relatia furnizor-beneficiar in parteneriat!
  Mihai Baciu
  -
  Trainart
 • We have been working with Best Travel for more than 1 year and we are satisfied with the quality of the services received and with the promptness and kindness of the staff.
  Elefant Online
  -
  Elefant Online
 • BEST Travel Solutions!, as the name tells you, are the “Best”, a team of aces, a team made up of professionals, a team with whom we have successfully worked together. I recommend to all the high class services provided by Best Travel Solutions. Thank you!
  Claudia Dora Oprina
  -
  Art Seven
 • We have had the pleasure to work with Best Travel Solutions starting from 2014. Our cooperation was focused on events organization services, events organized within our company: team-buildings, parties, conferences, etc. The consultant team established by Vest Travel Solutions was capable of understanding and committing themselves to our company standards and values and to integrate such aspects within the services delivered. When cooperating with them, we have identified: flexibility, work ethics, professionalism and innovation, and this led to the success of the events we organized together. Following our cooperation, it is our pleasure to recommend the company Best Travel Solutions as a reliable partner, which manifests a special attention in relationship to the customers and their needs, flexible and ready to face challenges and the specific requirements of the customer company, taking action each time with a high quality end result in their minds.
  Mirela Birlodeanu
  HR Manager
  -
  SC LEGRAND ROMANIA SRL

Mai mult timp, mai putine cheltuieli
Castigi timp si nu ai batai de cap cu organizarea. Te poti concentra pe deciziile de business.
Obtinem discount-uri speciale in numele tau. Totul datorita retelei noastre de parteneri.

SPUNE-NE CUM TE PUTEM AJUTA

PUNCT DE LUCRU (ADRESA CORESPONDENTA):
Str. Lt. Constantin Marinescu, nr. 17D, ap. 8, Sector 6, Bucuresti

TELEFON:
004 031 426 02 47; 004 031 426 02 43; 004 0314260245;

MOBIL:
0040/773.839.619; 0040/773.839.621; 0040/774.469.460; 0040/773.864.232; 0040/774.469.476

FAX:
+4 031 424 42 75

EMAIL:
office@btse.ro

CUI : RO 33653987
Numar inregistrare : J23/2869/2014
Licenta turism : 7252
Polita de insolventa : OMNIASIG SERIA I NR 46304